HTML

Tegnapszerkesztés

A honlapszerkesztés helyett sokan holnapszerkesztéssel foglalkoznak a google szerint, így nyilván van tegnapszerkesztés is. Az oldal az ELTE IK Honlapszerkesztés kurzusának keretében készült, a keresoprogramok muködésének tanulmányozása céljából. Illetve itt megtalálható minden, ami tegnapszerkesztés.

Friss topikok

Linkblog

A tegnapszerkesztes.net46.net előrelép a találati listákon

2011.04.05. 16:39 Richey

Stabilizálódni látszik a találati lista a 2. hónap végére a tegnapszerkesztés kulcsszó, és így a honlapszerkesztés kurzus seo beadandójának háza táján is. Egyszerre sírunk és nevetünk, ugyanis a tegnapszerkesztes.net46.net az első 30 találaton belül van, ez jobb mint az eddigi 4. oldali helyezés, de még mindig csak a 26. pozícióban. További hírekkel jelentkezünk továbbra is tegnapszerkesztés témában, hamarosan. Kitartás. Mi leszünk az első tegnapszerkesztők!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tegnapszerkesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr452802157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása